Τρίτη 26 Μαΐου 2009

“Ασπρόμαυρος” ο Κουτσιανικούλης με το Νο19


Η μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη από τον Εργοτέλη στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και τυπικά! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε το νεαρό επιθετικό, ο οποίος πήρε τη φανέλα με το νούμερο 19 και δήλωσε πως ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα, στην οποία θέλει να προσφέρει.


Βρύζας: “Βοηθήστε το Βασίλη”

Τον παίκτη προλόγισε ο Ζήσης Βρύζας, λέγοντας: «Καταλαβαίνω το άγχος του Βασίλη, είχε βρεθεί κι εγώ στην ίδια θέση κάποτε. Μας τιμάει που φέραμε τον Κουτσιανικούλη στον ΠΑΟΚ. Είναι η πρώτη μας ουσιαστική μεταγραφή για το καλοκαίρι. Θέλω τη συνεργασία όλων των δημοσιογράφων όπως και όλου τον κόσμου του ΠΑΟΚ και με την έγκριτη κριτική τους για τη διαχείριση του υλικού, να βοηθήσουν παιδιά σαν το Βασίλη. Ευχαριστούμε τον Εργοτέλη, που οι διαπραγματεύσεις έφτασαν σε αίσιο τέλος. Είναι μια μεγάλη επένδυση για τον ΠΑΟΚ. Όλα θα πάνε καλά. Τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά τα γνωρίζετε, έχει περιθώρια βελτίωσης ακόμα περισσότερο. Στόχος είναι να ρίξουμε το μέσο όρο ηλικίας, κάθε ομάδα θέλει να έχει νέα παιδιά. Αλλά χρειάζεται και η εμπειρία, γι’ αυτό και υπάρχουν στο ρόστερ έμπειροι. Θέλουμε τη φρεσκάδα και την ενέργεια που διαθέτει ένα παιδί 20 χρονών».


«Κούτσια»: «Με άγγιξε το οικογενειακό κλίμα»

Αμέσως μετά ο Κουτσιανικούλης δήλωσε: «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία. Ήρθα για να προσφέρω στην ομάδα, ευχαριστώ τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα. Με άγγιξε το οικογενειακό κλίμα που συνάντησα στον ΠΑΟΚ, όπως και στον Εργοτέλη, και ήταν το σημαντικότερο. Σε όλα τα άλλα, δεν υπήρχε πρόβλημα για να συμφωνήσουμε. Από εκεί και πέρα το βασικό είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια και κάθε νέος ποδοσφαιριστής έρχεται για κάτι καλό. Το πιο σημαντικό είναι μια ομάδα να έχει ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το ποδόσφαιρο και με τις πράξεις τους βοηθούν την ομάδα τους».


Τζώρτζογλου: «Μεγαλύτερη ομάδα της δεκαετίας ο ΠΑΟΚ»

Με τη σειρά του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Νίκος Τζώρτζογλου, επισήμανε: «Καταρχήν θέλω να συλλυπηθώ τους ανθρώπους για το δράμα που ζουν. Τους εύχομαι κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες αυτές στιγμές. Είμαι χαρούμενος γιατί ένα δικό μας παιδί, ένας ποδοσφαιριστής που μέχρι πριν λίγα λεπτά άνηκε στον Εργοτέλη, ήρθε σε μία από τις 2-3 μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ίσως τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας για τη δεκαετία που έρχεται. Εύχομαι επιτυχία στο Βασίλη και πολύ σύντομα να φέρει περισσότερα χρήματα στον Εργοτέλη από όσα πήραμε τώρα. Εύχομαι επιτυχίες και στον ΠΑΟΚ. Στην Κρήτη λέμε ότι ξέρουμε τους συγγενείς μας, τους οποίους δε διαλέγουμε. Τους παίκτες και τους φίλους μας όμως μπορούμε να τους διαλέξουμε. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν τρεις άνθρωποι, ο Ζήσης Βρύζας που τον γνώρισα τώρα, ο Βασίλης Γκαγκάτσης και ο Θόδωρος Ζαγοράκης, οι οποίοι μας έκαναν να παραμερίσουμε τα οικονομικά οφέλη και να πούμε ότι αυτός ο παίκτης θα πάει σε αυτήν την ομάδα. Όπως δήλωσε και ο πρόεδρός μας, ο κ. Παπουτσάκης, υπήρχαν προτάσεις με καλύτερα ανταλλάγματα. Ο Εργοτέλης ικανοποιήθηκε οικονομικά και περισσότερο ηθικά και ανταπέδωσε την αγάπη που εισέπραξε από κάποιους ανθρώπους. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τη δεκαετία που έρχεται. Δεν το λέω εγώ, το δείχνει η πράξη. Η μεταγραφή του Κουτσιανικούλη αυτό το στίγμα δίνει. Για μας πρωτεύον ήταν το ηθικό, σημασία έχουν άλλα πράγματα πέρα από το οικονομικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: