Τρίτη 12 Μαΐου 2009

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ


Με αφορμή τον τραγικό αγώνα της Κυριακής και όλα τα στραβά που ακολούθησαν είπα να μοιραστούμε κανα δυό σκέψεις έτσι για εκτόνωση.

Θα ήθελα πρώτα να πώ άλλη μιά φορά συγχαρητήρια σε έναν απίστευτο λαό που απλά πίστεψε, στήριξε και περίμενε υπομονετικά τον Μάϊο. Πολλά και αυτά που χρωστάμε σε μιά διοίκηση που επιτέλους έκανε την δουλειά της. Θαύματα δεν υπάρχουν εάν εξαιρέσει κανείς αυτόν τον μαγευτικό λαό. Συνεπώς ούτε θαυματοποιοί. Δέν χρειάζεται να θεοποιούμε κανέναν για να μήν υπάρχει περίπτωση αποκαθήλωσης. Ο Θόδωρος παίρνει απο μάς ότι παίρνουμε και εμείς απ' αυτόν. Φάουλ οι δηλώσεις του. Δέν αξίζουμε εμείς ο κόσμος τέτοια συμπεριφορά και δεν χρειάζόμαστε κανέναν να μας πανικοβάλει. Δεν είναι κακό να λέμε αλήθειες. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ. Αυθεντικοί ΠΑΟΚτσήδες ήμασταν είμαστε και θα παραμείνουμε μόνο εμείς. Απλά γιατί και συμφέρον δεν έχουμε και μπορούμε να συγχωρούμε να ξεχνάμε και να προχωράμε.

Κάθε καινούργια προσπάθεια συνοδεύεται απο υπέρμετρο πάντα ενθουσιασμό αλλά και λάθη. αυτοί που κάνουν τα λάθη αδέλφια όταν δεν έχουν πρόθεση καλούμαστε να τα αγκαλιάσουμε, να μην τα επαναλάβουμε και να τα συγχωρούμε. Όχι όμως να τα αγνοούμε. Ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ. όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι καταδικασμένος σε αποτυχία.

Πολλοί χαρακτήρισαν τον Πάμπλο Γκαρσία ως σύγχρονο Λεοντιάδη. Σύγχρονος Λεοντιάδης κατα την άποψή μου στέφθηκε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Χαληναγώγησε την συμπεριφορά του και απέδειξε ποιός είναι ο σωστός τσαμπουκάς. Δέν γίνεται να βγαίνεις και να ζητάς απο τα πιτσιρίκια μας να μήν πετάν αντικείμενα και όλα τα συναφή και να βλέπουν τον Πάμπλο Γκαρσία να λειτουργεί έτσι. Πάρτε το όλοι χαμπάρι όχι δεν έκανε καλά. ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΑΣΕ. Φανταστείται μιά 11άδα να λειτουργεί όπως ο Πάμπλο Γκαρσία. Όχι δεν χάσαμε λόγω Γκαρσία είναι κάτι όμως που δεν θα μάθουμε ποτέ. Και επίσης συγγνώμη χρωστάει και στους συμπαίχτες του, μετά σε εμάς που τον αγαπήσαμε τόσο και μετά στον εαυτό του που τον αδίκησε διότι μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν ο καλύτερος του γηπέδου.

Εμείς πρέπει και θα συνεχίσουμε ενωμένοι. Τίποτε δεν χάθηκε το ξέρουμε καλά απλά τα πράγματα δυσκόλεψαν. Εάν όντως θέλουμε να αλλάξουμε σελίδα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Όμορφα απλά ΠΑΟΚτσήδικα. Εάν φέτος εσύ χάριζες βαθμούς καμμία διαιτησία δεν θα σου έκανε κακό. Αυτη είναι η Ελλάδα και θα την πολεμήσουμε όπως ξεκινήσαμε. Με την αξία μας. Υπομονή και καλά μυαλά σε όλους μας. ΛΑΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. όλοι για έναν και ένας για όλους. Αυτός είναι ο δικός μου ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: