Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Νο2


Θυμάμαι τον Άγγελο Αναστασιάδη να λέει: "Θα κάνω μιά ομάδα που θα κερδίζει και την διαιτησία" και μου ακούγεται σαν ανέκδοτο. Φέτος ο ΠΑΟΚ έκανε αυτήν την ομάδα, την διαιτησία όμως ακόμη να την κερδίσει. "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ". Και στον βωμό του χρήματος θυσιάζονται εδώ και χρόνια συνειδήσεις, ιδανικά ακόμη και άνθρωποι. Εκείνο που θέλω να καταλάβουμε όλοι είναι πως αυτά θα συνεχίσουν να γίνονται και μάλιστα ακόμη πιό προκλητικά. Πάντα οι δικτάτορες πρός το τέλος τους δείχνουν περισσότερη λύσσα και μανία γιατί διαισθάνονται την συντριβή τους.
Φέτος αυτοί οι "κύριοι" έκανα ένα μεγάλο λάθος. ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΕΜΑΣ. Πίστευαν πώς ήταν απλά μιά απο τα ίδια. Εμείς όμως όντως αλλάξαμε σελίδα. ΔΥΝΑΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Μς ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ?. ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ!. Εάν φέτος καταφέραμε κόντρα σε όλους και σε όλα να τερματίσουμε δεύτεροι και να χρειαστεί, για να εξασφαλιστούν, να χρησιμοποιήσουν την γνώριμη πλέον σε όλους μας σαπίλα κατ αυτόν τον τρόπο, σκεφτείτε μιά στιγμή τι ακόμη μπορούμε να αλλάξουμε.
Ξέρω πως πολλοί απο εμάς νοιώθουμε απογοητευμένοι, ίσως και παραιτημένοι, "έλα μωρέ αφού έτσι πάντα θα γίνεται", και διάφορα άλλα-συγχωρήστε μου την έκφραση-ΓΡΑΦΙΚΑ. Επάνω σ' αυτό το συναίσθημα όμως στηρίζονται χρόνια και δημιούργησαν αυτό το χάος. Στο δικό μας ¨Ωχ αδελφέ δεν αλλάζει τίποτα".
Δέν θέλω να πώ σε κανέναν πώς θα νοιώθει και τι θα κάνει. Θέλω για άλλη μιά φορά να εκφράσω την χαρά μου για τον λαό που ανήκω και για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι και το αντιμετωπίζουν απαισιόδοξα να τους πώ χαιρετίσματα και πως ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!. ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. Μιά χρονιά όλοι τους πέρασαν με το να ασχολούνται με το φαινόμενο ΠΑΟΚ. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: