Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΤΗ ΣΟΥΠΑ ! 0-0

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, παίρνοντας γρήγορα τον έλεγχο του αγώνα. Με την πάροδο του χρόνου όμως ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε κρατώντας τους τον Πανιώνιο μακριά από την εστία του.

Η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου δημιουργήθηκε από τους γηπεδούχους στο 38' λεπτό από τον Σκούφαλη να σουτάρει από τη γωνία της μικρής περιοχής και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από την εστία του Φερνάντες.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που έχασε πρώτος μια ακόμη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο 59' ο Σκούφαλης με ωραία προσπάθεια πέρασε τη μπάλα στον Φερνάντες ο οποίος με κεφαλία που επιχείρησε την έστειλε να περάσει λίγο άουτ.

Στο 62ο λεπτό ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να δημιουργήσει μια αξιόλογη ευκαιρία όταν ο Γεωργιάδης, μετά από σέντρα του Βερόν πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κρέσιτς με δυσκολία κατάφερε γλίτωσει τον Πανιώνιο από το γκολ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έχασε νέα καλή ευκαιρία όταν ο Λάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Γεωργιάδης με κοντινή κεφαλιά ανάγκασε τον Κρέσιτς να διώξει με αρκετή υπερένταση σε κόρνερ.

Στη συνέχεια το παιχνίδι κύλησε χωρίς κάποια αξιόλογη ευκαιρία καιμε το τελικό σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα πολύ κάτω του μετρίου παιχνίδι έναν κάκιστο Πανιώνιο αλλά και έναν πολύ κακό ΠΑΟΚ . + -


Δεν υπάρχουν σχόλια: