Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΟΔΩΡΗ

Μπροστά σε 20.000 και πλέον κόσμο η ομάδα μας ξευτιλήστηκε και πάλι μέσα στον ναό ... !!!
Για εμάς Θόδωρε που σε πιστεύουμε και σε στηρίζουμε και θα σε στηρίζουμε … δείχνει ότι η light σου πολιτική προς τους παίκτες απέτυχε !!!

Εδώ θέλει γενναίες εκκαθαρίσεις και παίκτες με προσωπικότητα και όχι φίλους ή γερασμένους που είναι τελειωμένοι Θόδωρε .

Σύνελθε Θόδωρε και μην τρως συναίσθημα … είσαι πλέον πρόεδρος !!!

Το ίδιο πρέπει να κάνεις και στο θέμα του προπονητή . Να τον τελειώσεις. Και εμείς τον στηρίξαμε και πιστέψαμε αλλά δείχνει να μην τον ακούει κανένας παίκτης και κανένας φίλαθλος να μην τον πιστεύει έναν άνθρωπο που παίρνει 500.000 ευρώ και δεν έχει εξέλιξη η ομάδα.

Θόδωρε την μέρα της γιορτής σου και χρόνια σου πολλά … πάρε γενναίες αποφάσεις πριν να είναι αργά !!!

Δεν φτάνει που ο Πορτογάλος στις επιλογές του τα έχει κάνει σκατά, αφού συνεχίζει να χρησιμοποιεί παίκτες που απέδειξαν ότι δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ, δεν λέει να κλείσει και το στόμα του, που κάθε φορά που το ανοίγει, δημιουργεί και καινούργια προβλήματα.
Εξαρχής ο στόχος μας δεν ήταν να μπει ο ΠΑΟΚ στα πλέι όφ, είπε προχθές ο Σάντος στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που έδωσε.
Πρόεδρε, μήπως πρέπει να θυμίσεις σε αυτόν τον μπαχτσεβάνο από την Πορτογαλία, σε ποια ομάδα, κάνει τον προπονητή;
Μα είναι δυνατόν ο ακριβοπληρωμένος προπονητής, να λέει ότι ο ΠΑΟΚ, δεν είχε στόχο τα πλέι όφ;
Μήπως Θοδωρή πρέπει να ευγνωμονούμε τον Σάντος, που κράτησε την ομάδα στην…κατηγορία;
Πρόεδρε, διώξτον όσο ποιο γρήγορα μπορείς, γιατί όταν τα γεγονότα θα σε υποχρεώσουν να το κάνεις, τότε θα είναι αργά.
Χρειάζονται κι’ άλλοι ποιοτικοί παίκτες, για να ανέβει ο πήχης, συνέχισε να λέει ο λαλίστατος Πορτογάλος, που άρχισε να εκνευρίζει τον κόσμο, με τις παπάρες του.
Δεν πρέπει να εξηγήσει κάποιος στον Πορτογάλο αλωνιστή, ότι ο πήχης μόνο επί των ημερών του έπεσε τόσο χαμηλά, ώστε να σταματήσει να σαλιαρίζει, και να πιστεύει ότι λέει σοφίες;

*** Κάποιοι πλησίασαν τον Πρόεδρο, και του ζήτησαν να εγγραφή στον σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, για να πάρουν την εξής αποστομωτική απάντηση.
«Στον σύνδεσμο των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, πρέπει να γραφούν μόνο αυτοί που φόρεσαν την φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος, και καμία άλλη, κι’ εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία».
Καταλάβατε τώρα αγαπητοί φίλαθλοι, ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον Θοδωρή Ζαγοράκη, και σε κάποιους άλλους.

-<(Δυστυχώς, ο στόχος όλων των βετεράνων, είναι πώς να εμπλακούν με τα διοικητικά, και βέβαια πώς να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ως μισθωτοί.)>-



SANTOS F_C_ OFF .+-

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΩΔΟΡΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΙΔΙ ΔΙΚΟΜΑΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ 99,9% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΠΑΡΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ,ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΑΓΙΑ?ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.ΑΦΟΥ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ 50% ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΛΗΤΟΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΑ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΤΩΝ ΦΜ.ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΚΡΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ,ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΞΕΘΕΣΕ,ΒΡΗΚΕ ΔΙΟΔΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ.ΦΩΔΟΡΗ ΣΑΓΑΠΑΜΕ ,ΑΛΛΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ,ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ,ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙΣΟΥ.ΦΩΔΟΡΗ ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Aderfe mazi soy Zagor kane ayto poy thlei olaos kai einai kai to pleon sosto an agapas thn PAOKARA mas kanto tora papse na ton stirizis toso egoistika plz

Ανώνυμος είπε...

thodore kane ayto pou nomizeis esy swsto kai min akous ola ta papagalakia pou ta vazoun na lene aytoi pou prin liga xronia katestrepsan ton paok kai apo adikaiologita lathi tous gyrisan tin paokara 100 xronia pisw.kseroun aytoi poioi einai .krata ton santos kai proxwrame oloi mazi xwris aytous tous ligous