Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Τέλος ο Γιαχάγια

Ο Σεϊντού Γιαχάγια αποτελεί οριστικά παρελθόν. Σταμάτησε τις προπονήσεις και έφυγε από τον ΠΑΟΚ, αφού δεν τα βρήκε ο Δικέφαλος με την ομάδα του στην Γκάνα και τον μάνατζέρ του.

Ζήτησαν 100.000 χιλιάδες ευρώ για την πώληση του 18χρονου Γκανέζου αμυντικού χαφ, ο ΠΑΟΚ αντιπρότεινε 50.000 ευρώ, συν 50.000 ευρώ εφόσον συμπληρώσει κάποιες συμμετοχές στην νέα σεζόν, η πλευρά του Γκανέζου διαφώνησε και έτσι ο παίκτης έφυγε.

Προτιμήθηκε να προωθηθούν το καλοκαίρι νέα παιδιά από την δεύτερη ομάδα, παρά να δοθούν 100.000 ευρώ για τον Γιαχάγια χωρίς εγγυήσεις και στο… άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Έδειξε στις προπονήσεις καλά στοιχεία, αλλά κανείς δεν ήταν σίγουρος ότι θα άξιζε τα 100.000 ευρώ που θα δαπανούνταν για την απόκτησή του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

giati re si mipos ton idame ?

Ανώνυμος είπε...

dil eixe prooptikh kai den ton kratisan ti enois ?

Ανώνυμος είπε...

αυτη την στιγμη στον ΠΑΟΚυπαρχει ενα ασ το πουμε κολητιλικη μεταξυ του παραγοντα πουρλιωτοπουλου του πρωην μαναταζερτου και αρειανου οπαδου πασχαλη τουτουντουρη, και καποιου δημοσιογραφου.τα δικαιωματα του παιχτη τα μισα τα εχει ο μανατζερ αυτοσ και η ομαδατου στην γκανα.τωρα το τι παιχτηκε και πωσ παιχτηκε ξερουν μονο αυτοι οι 3 και καπιοι αλλοι .

Ανώνυμος είπε...

katiakoysa oti xalara paei gia aekaki meria paidia