Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Μικρά αλλά καί πολλή ζουμερά .!!!

Ο αρειανός παράγοντας Γιάννης Δαμιανίδης και οι υπόλοιποι στην ΚΑΕ του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ νιώθουν υπερήφανοι για τους 48 πόντους και την ήττα από την Ολύμπια και τα όσα…παρασκηνιακά άρχισαν ήδη να ακούγονται γι το ματς του Σαββάτου-που ήταν ντεφορμέ όλη η ομάδα…- αλλά και αυτά που θα ακολουθήσουν με Κολοσσό και Ρέθυμνο??? Γιατί αν δεν το ξέρει να του θυμίσουμε ότι η… γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά πρέπει και να το δείχνει!!!
Ο άμισθος συνεργάτης που δηλώνει ειδικός σύμβουλος, σε τι ακριβώς είναι ειδικός και αλήθεια τι συμβουλεύει τον φίλο του στην ΠΑΕ…?
Ο Στάμος δηλαδή ήταν ο κακός και τώρα θα σώσει νομικά την κατάσταση ο ειδικός του…βόλει?
Στα πόσα σουτ σε ένα παιχνίδι και στα πόσα γκολ εκτός έδρας κρίνεται ένας τεχνικός, αν μπορεί δηλαδή να βοηθήσει στην…εξυγίανση μιας ομάδας?
Το ποτάμι σαφώς και δεν γυρίζει πίσω, κοιτάξτε μόνο μην επιστρέψει υπό την μορφή τσουνάμι και παρασύρει στο διάβα του τα πάντα και τους πάντες…
Για ποιον γραφικό χοντρούλη, κωμικό -διασκεδαστή με σκουλαρίκι…λένε πως πρόσφερε άφθονο γέλιο στα ουζερί της Βέροιας πριν από το ματς? Και που να μάθει τι τον περιμένει next month!
Τουλάχιστον οι παίκτες τα έπιναν ξημερώματα στο club του αντιπροέδρου και όχι κάπου αλλού…Τόσο τους έκοβε και αυτούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: