Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΤΩΡΑ . + -

Εδώ και 10 περίπου χρόνια όλοι οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ ξεκινούσαν δειλά δειλά την εγγραφή μελών στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. με σκοπό την ενδυνάμωση του Ερασιτέχνη με έμψυχο παραγοντικό υλικό αλλά και το πιο σπουδαίο να αποκτήσει ο Ερασιτέχνης οικονομική αυτάρκεια σε μεγάλο βαθμό από τις συνδρομές των μελών του.
Ο δρόμος αυτός ήταν σπαρμένος με αγκάθια όχι από εξωγενείς παράγοντες αλλά δυστυχώς από παράγοντες της ίδιας μας της ομάδας. Δόθηκαν μάχες από όλους μας με σκοπό να απελευθερωθεί η εγγραφή μελών στον Α.Σ. που μέχρι τότε χρειαζόταν να έχεις «μέσον» για να γίνεις μέλος του συλλόγου που τόσο πιστά αγαπάς. Αυτή ήταν η πρώτη μάχη που κερδήθηκε αλλά και πάλι «κάποιοι» έβαζαν ακόμα εμπόδια στο όραμα αυτό. Αφού ξεφύγαμε από το θέμα της υπογραφής που λόγω νόμου δεν ξεπεράστηκε αλλά διευκολύνθηκε πάμε στο σημαντικότερο που αφορά το 90% περίπου των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Το θέμα του ποσού της συνδρομής μέχρι της 31/12/2007 ήταν 108 ευρώ τον χρόνο ποσό μεγάλο για τον μέσο ΠΑΟΚτσή τον μεροκαματιάρη. Πέρασαν περίπου 4 Γενικές Συνελεύσεις για να αποφασισθεί τελικά στην Γενική Συνέλευση του περασμένου Ιουνίου η μείωση της συνδρομής από 108 ευρώ σε 80 ευρώ τον χρόνο.
Τα δύο αυτά θέματα καταδεικνύουν την σπουδαιότητα του να είσαι μέλος του Α.Σ. Μπορείς να συμμετέχεις στις αποφάσεις να εκφράζεις τις αντιρρήσεις σου στις Γ.Σ. αλλά και να καταθέτεις τις προτάσεις σου για κάθε θέμα που θεωρείς σημαντικό για την πρόοδο του συλλόγου.
Κατ’ αρχήν θα απευθυνθώ στον λαό του ΠΑΟΚ. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε και να πάμε να γραφτούμε στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. ομαδικά και δυναμικά να συμμετέχουμε στις συζητήσεις και στις αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον του συλλόγου. Φτάσαμε να γίνονται συνελεύσεις στο Παλατάκι και στο Βελλίδιο. Το επόμενο βήμα μας είναι Γενική Συνέλευση στο Γήπεδο της Τούμπας. Είμαστε ένα ηφαίστειο αδρανές που κανένας δεν θέλει να εκραγεί γιατί οι συνέπειες της έκρηξης θα ξεπεράσουν τα ελληνικά σύνορα.
Τέλος θα ήθελα να απευθυνθώ στην διοίκηση του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. Κύριοι τώρα θυμηθήκατε να καλέσετε τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. να γραφτεί στον Ερασιτέχνη;. Τι έγινε; Κάτι φοβάστε; Πού ήσασταν όταν ζητούσαμε καμπάνια για την εγγραφή μελών; Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Τώρα θυμηθήκατε να καλέσετε τον κόσμο να ενισχύσει τον σύλλογο ΠΑΟΚ.

Γιαυτό λαέ του ΠΑΟΚ είσαι υποχρεωμένος να σπεύσεις να γραφτείς μέλος του ΠΑΟΚ. Για να έρθει όλος ο ΠΑΟΚ στα χέρια του λαού του που είναι η μόνη του ελπίδα.

Υ.Γ.: Η εγγραφή κοστίζει 72 ευρώ πλέον δηλαδή 30 ευρώ δικαίωμα εγγραφής και 42 ευρώ η συνδρομή για το Α’ εξάμηνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: