Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΜΟΙ










Προσπαθώ να τα βάλω σε μια σειρά, μια κάποια υποτυπώδη λογική, πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο.
Από που να αρχίσω όλα αυτά που γίνονται ούτε αρχή ούτε τέλος έχουν.
Όταν έχουμε νομοθέτες άνομους (βουλευτική ασυλία) ,που όντως αγνώμονες πολλών καταστάσεων, πραγμάτων και διαδικασιών, έχουν την αναίδια να νομοθετούν(με πλήρη άγνοια του ελληνικού συντάγματος τολμάω να γράψω), τί νόμους περιμένεις να δείς εκτός από εκτρώματα;! Βλέπε αθλητικό νόμο : αντί να προσπαθείς να προλάβεις τις ασθένειες, κοιτάς να βρείς μέρος για να κάνεις καινούρια νεκροταφέια .
Συγχαριτήρια κύριοι βολευτάδες έχετε πατάξει τη βία μπορούμε να σας θεωρούμε επιτυχημένους και να κοιμόμαστε ήσυχοι όλοι μας!
Ελάτε τώρα 300 ψαράκια (λέμαργα) της ελληνικής βουλής να κλείσετε όλους τους συνδέσμους να τους κάνετε σκακιστικούς, φυσιολατρικούς, φιλοσοφικούς , ορειβατικούς και ό,τι άλλο κατεβάσουν τα ξύλινα ξεροκέφαλα σας . Έτσι έχετε επιτύχει, πατάξατε τη βία (χα!). Εμείς σας έχουμε εκλέξει κι εσείς μας έχετε γραμμένους, κοιτάξτε να μην σας γράψουμε κι εμείς εκεί που δεν πιάνει η μελάνη. Άντε γιατί πολλά μας τα είπατε και ακόμα πιο πολλά κακά έχετε κάνει σε μας και στον τόπο μας. Εμείς έχουμε πρώτοι απαίτηση από εσάς κι όχι εσείς από εμάς. Φροντίστε πρώτα την δική σας συμπεριφορά και μετά το συζητάμε και για μας. Συμπεριφέρεστε όλοι σαν υποχείρια, καταντήσατε στα μάτια μας γυμνές και άχρωμες μαριονέτες. Αν είναι να λειτουργήσουν οι νόμοι εις βάρος σας, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: σκάνδαλα με ομόλογα και τόσα πολλά άλλα. Παύθηκε ποτέ κάποιος υπεύθυνος υπουργός λόγου χάρη ; ( αν δεν γελιέμαι προβλέπεται από το ελληνικό σύνταγμα )
είδατε ποτέ κάποιον στην φυλακή ;
Τότε για ποιούς νόμους μας μιλάτε Κύριοι άνομοι ; Η επόχη της αγραμματοσύνης και της δουλείας έχει λάβει τέλος προ πολλού κι εσείς θέλετε να μας γυρίσετε στην εποχή του κλέφτικου και του αντάρτικου κύριοι απάτριδες 300 ( αμαυρώνετε και τους 300 του Λεωνίδα με τον αριθμό που επιλέξατε την δήθεν εκπροσώπιση μας ).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

symfono apolita mazi soy

Ανώνυμος είπε...

sostos arxige