Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

YOU’VE GOT MAIL


Fernando Santos youve got mail: Δεν μπορεί ένας προπονητής της δικής σας αξίας να ανέχεται από τους ποδοσφαιριστές του να δείχνουν αυτό το πρόσωπο και να αγανακτούν όλους όσους ταξιδεύουν για να τους συμπαρασταθούν. Κάντε κάτι να αλλάξει αυτό το θέαμα έστω και τώρα στο τέλος του πρωταθλήματος
Παίχτες του Π.Α.Ο.Κ. youve got mail: Σοβαρευτείτε επιτέλους και παίξτε μπάλα γιατί κανείς μας δεν πιστεύει ότι δεν έχετε δυνατότητες. Κάτι άλλο συμβαίνει και γιαυτό είστε υπόλογοι στον Πρόεδρό σας και στον κόσμο που σας στηρίζει ηθικά και οικονομικά. Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε αυτό το θέαμα στο γήπεδο. Δεν μπορεί να είστε τόσο αδιάφοροι.
Διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. youve got mail: Τράβηξε επιτέλους αυτιά. Τα μάτια μας πονάνε. Κάντε κάτι που να μπορεί να ανατρέψει το σημερινό status της ομάδας.
Δώστε τους να καταλάβουν που παίζουν. Μαζέψτε τους και τους παίχτες και τον προπονητή.
Θοδωρή Ζαγοράκη youve got mail: Οι επιθέσεις από αυτούς που στενοχωρήθηκαν με την εμφάνιση σου στην διοίκηση αυξήθηκαν. Κάνε κάτι να ανατραπεί το κλίμα αυτό. Εμείς είμαστε μαζί σου αλλά κάνε κάτι που να ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα νερά στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. youve got mail: Οι συμπολίτες «στήνονται» ξυπνήστε και κάντε κάτι γιατί κινδυνεύουμε άμεσα.
Θανάση Κατσαρή youve got mail: Περιμένουμε ακόμα την Γενική συνέλευση για το μπάσκετ μπας και ακουστούν αλήθειες. Είμαστε στην χειρότερη κατάσταση από την περίοδο που ξεκίνησε η Α’ Εθνική κατηγορία. Είσαι υπεύθυνος και υπόλογος στα μέλη και τουλαό του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.
Λαέ του Π.Α.Ο.Κ. youve got mail: Στήριξη στο ποδόσφαιρο στο μπάσκετ αλλά και το βόλλει μήπως και σώσουμε τίποτα γιατί μου φαίνεται ότι μόνο εμείς πονάμε τα τέσσερα γράμματα.
Π.Α.Ο.Κ. λέω

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.