Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΕΝΗ

Αυτή την εκπληκτική ατάκα-που με άφησε άφωνο όταν τυχαία την ανακάλυψα- την βρήκα σε ένα Παοκτσήδικο site, στο διαδίκτυο, το http://www.paokmania.gr. Δεν πιστεύω πως έχει καταφέρει ποτέ κανείς ως τώρα να συμπεριλάβει μέσα σε μια φράση όλη την φιλοσοφία των φιλάθλων του Δικεφάλου…
Μια φιλοσοφία που μάλλον δεν κατάλαβαν φέτος οι παίκτες του ΠΑΟΚ , που έχουν την ατυχία-για τους οπαδούς του συλλόγου- να φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα αλλά και ο προπονητής από το Εστορίλ που εξακολουθεί να κάθεται…προς το παρόν, στον πάγκο της ομάδας!
Πόση αλήθεια περικλείεται σε τόσες λίγες λέξεις ?
ΠΑΟΚ είσαι γι’ αυτά που δεν είσαι! Γι’ αυτά που δεν μπορείς και δεν θέλεις να είσαι…Αλήθεια το αντιλαμβάνονται αυτό στην ΠΑΕ? Όχι μόνο ο Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του…Οι παίκτες, ή τουλάχιστον αυτοί που θέλουν ή πιστεύουν ότι θα είναι και του χρόνου στην Τούμπα, γιατί από τον mr NO PROBLEM, που κάθεται στον πάγκο δεν έχω πλέον απαιτήσεις! Έχω απηυδήσει από τον παθητικό, ψυχρό και σχεδόν αδιάφορο, σε προκλητικό πλέον επίπεδο, τρόπο που λειτουργεί σαν τεχνικός της ομάδας.
Ο κύριος Τοχούρογλου από την άλλη, που λειτούργησε μάγκικα, σαν άλλος Νίκος Κούρκουλος στο Ορατότης Μηδέν, στην πρόσφατη «επίσκεψη» των οπαδών της ομάδας, στις προπονητικές εγκαταστάσεις στην Σουρωτή, αντιλαμβάνεται το νόημα αυτής της φράσης…? Αλήθεια , όσο κι αν διαφωνούμε με την φιλοσοφία κάποιων οπαδών που συμβαίνει μόνο στην χώρα μας, να πηγαίνουν δηλαδή οι πικραμένοι οπαδοί-άσχετα αν έχουν δίκιο με αυτά που βιώνουν ειδικά φέτος οι Παοκτσήδες…- για να διαμαρτυρηθούν στις προπονήσεις , τιμά τον κύριο Τοχούρογλου - αν και φέτος δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες που ίσως και να άξιζε να πάρει από τον Σάντος για να αγωνιστεί- ο τρόπος που αντιμετώπισε τους κακούς , έστω, οπαδούς που τα έβαλαν κυρίως με τον νεαρότερο Μπαλάφα, για την εικόνα του φετινού ΠΑΟΚ?
Ο τερματοφύλακας που λίγο πριν ένα κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι του συλλόγου έκανε άνω κάτω την ομάδα επειδή τον άφησε εκτός 11άδας ο τότε τεχνικός του συλλόγου, δικαιούται να προσβάλλει τους οπαδούς που γεμίζουν φέτος την Τούμπα και παρά την πίκρα που τους ποτίζουν όλη την χρονιά οι παίκτες, εξακολουθούν να αποτελούν τον βασικό οικονομικό αιμοδότη της ομάδας και όπως όλα δείχνουν πάλι σε αυτούς θα απευθυνθεί ο Ζαγοράκης, για την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου? Επαναλαμβάνω ότι αποτελεί ιερό και αναφαίρετο δικαίωμα των επαγγελματικών αθλητών να προπονούνται απρόσκοπτοι στο γήπεδο της ομάδας τους, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους προπηλακίζει-αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε κάτι παραπάνω από το σύνηθες-αν και απαράδεκτο- ξεφωνητό…
Πρόσφατα ο Ζαγοράκης πήρε μια γενναία και τολμηρή πρωτοβουλία, που ίσως και να μη άρεσε σε κάποιους οπαδούς, καθώς πήρε από το χέρι ή από το αυτί κατ΄ άλλους, τον Κονσεϊσάο και τον οδήγησε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για να ζητήσει συγνώμη από τον Νικοπολίδη για το μεταξύ τους επεισόδιο μετά την λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα!
Άσχετα να για πολύ κόσμο έφταιγε για το συμβάν ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας του Πειραιά και όχι ο Πορτογάλος άσσος του ΠΑΟΚ, ο Ζαγοράκης έκανε αυτό που ένιωθε ότι άρμοζε στην φιλοσοφία που προσπαθεί να επιβάλλει ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Τον Τοχούρογλου που τα έβαλε με τον απλό κόσμο που πονάνε φέτος τα μάτια και τα μυαλά του με αυτά που οι συμπαίκτες του κυρίου Τοχούρογλου «προσφέρουν», δεν οφείλει στα πλαίσια της νέας φιλοσοφίας…ο πρόεδρος να του τραβήξει το αυτάκι?
Ή μας ενδιαφέρει μόνο να μην παρεξηγούνται οι φίλοι μας από την Εθνική ομάδα και έχουμε «γραμμένο» τον κόσμο???
ΥΓ1. Τελικά η διοίκηση έφαγε πρόλογο από τα γνωστά λαμόγια που κυκλοφορούν με σκουλαρίκια, βαμμένο μαλλί και με baby doll, όταν δεν παίρνουν «δωράκια» από τους μάνατζερ και «καθάρισε» τον πλέον πετυχημένο -κατά κοινή ομολογία- τα τελευταία χρόνια, νομικό της σύμβουλο. Το αν έπραξε ορθά ή όχι θα φανεί στο εγγύς μέλλον! Άλλωστε ο καιρός γαρ εγγύς…
ΥΓ2. Αλήθεια για ποιον λένε οι πιο παλιοί και ψαγμένοι ότι έκανε το λάθος της ζωής του από κει που έφυγε και ότι εκεί που πήγε τώρα θα βαρεθεί να…τρώει «κεφαλιές» και θα προσφέρει γέλιο σε πολύ κόσμο και σε καθημερινή σχεδόν βάση…?
ΥΓ3. Επιτρέπεται μέλος της ΕΣΗΕΜΘ που τελεί υπό επιτήρηση να ξεφωνίζει on air και μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής , εφημερίδα της πόλης και τον εκδότη της επειδή δεν του άρεσε το πρωτοσέλιδό της? Το ακούσαμε και αυτό στην πόλη που έχουμε την τύχη ή κατ’ άλλους την ατυχία να ζούμε και να εργαζόμαστε!
ΥΓ4. Αληθεύει ότι στις επερχόμενες εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ θα υπάρξει και ψηφοδέλτιο υπό την ευγενή «χορηγία» του Ζαγόρ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: